Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele doet zichzelf primeur cadeau: “Een raar gevoel”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

Club Brugge at afgelopen dinsdag Charleroi op met huid en haar. Brandon Mechele – de man die dit seizoen onvermoeibaar is – scoorde twee identieke kopbaldoelpunten op hoekschoppen van Ruud Vormer. 

De 24-jarige centrale verdediger zorgt zo voor een primeur. “Dit is mijn eerste dubbel. Een raar gevoel, maar wel plezant”, aldus Mechele op de officiële website. “Het was leuk toen die eerste in doel ging, de tweede was al specialer. Zeker als een verdediger twee keer kan scoren.” Stiekem droomde Robocop van een hattrick. “Ik ging nog op zoek naar die derde, maar een volgende hoekschop kwam er niet meer. Spijtig.”

“Dit is de eerste keer dat ik zoveel kon scoren in een seizoen en ik hoop dat dit nog een paar keer mag gebeuren. Het is altijd fijn om doelpunten te maken en leuk om zo belangrijk te zijn voor de ploeg. We zijn met een viertal grote jongens om ze binnen te koppen en Ruud geeft ze dan nog eens fantastisch. We zijn altijd gevaarlijk op stilstaande fases.” Als beloning mocht Mechele de overwinningsgezangen dirigeren na zijn uitmuntende prestatie tegen de Carolo’s. Dik verdiend!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws