Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele antwoordt op kritiek: “Kijk naar Simons en Clement”

Brandon Mechele (Club Brugge - Zulte Waregem)

De voorbije jaren waren heel wat twijfels gerezen of Brandon Mechele wel zou slagen bij Club Brugge, maar dit seizoen heeft de 24-jarige verdediger zijn criticasters lik op stuk gegeven. Hij is niet meer weg te denken uit het elftal van Ivan Leko en miste in de competitie zelfs nog geen minuut.

Toch is er altijd één kritiekpuntje dat blijft aangehaald worden: dat Mechele niet de beste voetballer zou zijn. “Mijn uitvoetballen is al beter, ik werk er ook veel op tijdens en na de training, maar ik blijf in eerste instantie wel een verdediger. Er wordt misschien te veel gefocust op dat mindere uitvoetballen. Al heb ik er al mee leren leven”, reageert hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik besef dat er tegenwoordig meer verwacht wordt van een verdediger, maar Simons en Clement hielden het ook altijd simpel en kijk wat voor carrière zij hebben gemaakt. Daar mik ik ook op.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws