Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert reageert op bezorgde supporters van Club Brugge

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vincent Mannaert zag woensdagavond aan de zijde van Mbaye Leye hoe Club Brugge een erbarmelijke partij afwerkte tegen Standard. Desondanks maakt de CEO van Blauw-Zwart zich niet meteen zorgen. 

“Uiteraard is deze 4-1 zwaar om te slikken”, bekent Mannaert voor de camera’s van PlaySports. “Het zal heel moeilijk worden in de terugwedstrijd. Gelukkig scoren we nog, want één goal kan het verschil maken in de beker. We zijn nog niet verloren met onze sterke thuisreputatie. Al moeten we toegeven dat we vandaag nooit helemaal in ons spel gekomen zijn. We hebben ook zwak verdedigd tegen een enthousiast en uiterst efficiënt Standard.”

“We hebben nu nog 90 minuten om dit recht te zetten en daar gaan we alles aan doen. Ik ben ervan overtuigd dat heel Jan Breydel er ook zo over denkt. Dat de supporters zich zorgen maken over deze dip? Gohja, we staan nog altijd in de halve finale van de Beker en hebben daarin nog een wedstrijd te spelen. In de competitie hebben we dan weer een straat lengte voorsprong. Ik begrijp dat onze fans bezorgd zijn, maar laten we niet vergeten dat velen ons voor het seizoen niet eens bij de titelkandidaten rekenden.”

Tot slot maakt Mannaert nog een kanttekening bij de mindere resultaten in 2018. “Voor Nieuwjaar was het misschien niet zo goed als iedereen schreef en nu is het wellicht niet zo slecht als iedereen denkt. Volgende week gaan we er vol tegenaan met alles en iedereen. En zondag tegen Charleroi zien we opnieuw het beste Club Brugge, ik maak me geen zorgen!”, stelt onze algemeen manager de Blauw-Zwarte aanhang gerust.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws