Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mag Club hopen op schitterende transfer? “CL zou geweldig zijn”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge begon dinsdagavond aan 2018 zoals het 2017 geëindigd is: oppermachtig. In de kwartfinale van de beker veegde het Charleroi – nochtans de eerste achtervolger in de competitie – met 5-1 van de mat. Eén van de uitblinkers bij Blauw-Zwart was Jordy Clasie.

De Nederlander kreeg ietwat verrassend de voorkeur op Nakamba, maar deed het zo goed dat de fans stilaan smeken om hem na dit seizoen definitief over te nemen. En bij een titel lijkt Clasie zelf een verlengd verblijf wel te zien zitten. “Champions League-voetbal zou heel mooi zijn”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Maar we moeten niet vooruitlopen op de feiten. Nu richt ik mij vijf maanden volledig op de dubbel, daarna zal ik samen met mijn zaakwaarnemer en mijn vrouw alle opties bekijken. Met Club is er nog niet gepraat: dat is voor mij nu ook niet belangrijk. Na een nare periode in Engeland ben ik hier gelukkig en dan zien we in de zomer wel wat de beste optie zal zijn. Al zal ik niet vergeten dat Club mij de kans gaf om mijn carrière te herlanceren na een moeilijke periode.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws