Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko trekt met dubbele opsteker richting Sclessin

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de belangrijke heenwedstrijd in de Croky Cup tegen Standard. Ivan Leko rekent daarbij op onderstaande 20 namen om een goeie uitgangspositie te bekomen op Sclessin.

Onze trainer kan tegen de Rouches niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Benoît Poulain en Lior Refaelov. Positief is echter dat zowel winteraanwinst Matej Mitrovic als Alexander Scholz speelgerechtigd zijn voor het bekertreffen tegen Standard.

Leko is alvast erg tevreden met zijn extra concurrentie achterin. Voor zijn driemansdefensie is er nu de keuze uit Brandon Mechele, Stefano Denswil, Jordi Vanlerberghe, Timmy Simons, Matej Mitrovic en Alexander Scholz. Opvallend: Erhan Masovic, eveneens een centrale verdediger, maakt opnieuw geen deel uit van de selectie.

Selectie Club Brugge voor bekermatch op Standard

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Gabriël
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Opvallend: tot dusver werden er nauwelijks tickets verkocht voor Standard – Club

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws