Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko neemt twee winteraanwinsten mee naar de Bosuil

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Zondagnamiddag om 14u30 begint Club Brugge ook in de competitie aan het nieuwe jaar. Het krijgt meteen een stevige opdracht, want het moet naar de Bosuil. Antwerp staat op een knappe vierde plaats en bleek dit seizoen een moeilijk te ontwrichten blok.

Ivan Leko gaf vandaag zijn selectie vrij voor de eerste competitiematch van 2018 en daarin zaten meteen twee winteraanwinsten. Vladimir Gabulov staat zondag meteen ook in doel, terwijl ook Ivan Tomecak kans maakt op een basisplaats door de schorsing van Anthony Limbombe.

Kenneth Vermeer en Krépin Diatta blijven nog even in de wachtkamer, terwijl belofte Brent Gabriël wel opnieuw bij de kern zit als derde doelman. Verder krijgt Guillaume Hubert de voorkeur op Horvath als reservekeeper, terwijl Jordi Vanlerberghe terugkeert na een lichte blessure.

Selectie Club Brugge voor competitiematch op Antwerp

Doelmannen: Gabulov, Hubert en Gabriël
Verdedigers: Cools, Poulain, Denswil, Mechele, Masovic en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws