Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko kan dit seizoen niet meer op Bruggeling rekenen: “Hij moet een peesoperatie ondergaan”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge bleef in vergelijking met vorige seizoenen gespaard van veel blessurelast, maar intussen zijn er opnieuw 3 spelers in de Blauw-Zwarte ziekenboeg beland: Saulo Decarli, Benoît Poulain en Lior Refaelov.

“Voor verdediger Decarli zit het seizoen erop”, klinkt het op onze officiële website. “De Zwitser viel geblesseerd uit en moet een peesoperatie ondergaan.” Bovendien zal ook Poulain nog enkele wedstrijden aan de kant moeten staan met een blessure aan de adductoren. Meteen ook één van de redenen waarom Club met Matej Mitrovic een extra centrale verdediger aantrok. De kans is zelfs reëel dat ook Alexander Scholz nog richting Jan Breydel komt.

Tot slot ligt ook Refaelov – die dezer dagen nadrukkelijk gelinkt wordt aan Standard – in de lappenmand. “Hij sukkelt met een spierblessure die hem gisteren uit de selectie hield. De aanvaller kan voorlopig nog niet deelnemen aan de groepstraining en werkt individueel.” Al is er ook positief nieuws: zo zijn Abdoulay Diaby en Dion Cools, die in de Ghelamco Arena uit voorzorg op de bank begonnen, 100% fit voor de bekerwedstrijd tegen Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws