Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko is duidelijk over keeperskwestie: “Hij start als nummer één”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge trok gisteren met Kenneth Vermeer zijn vierde aanwinst van de winter aan en zijn tweede doelman van de transferperiode. Door de komst van de Nederlander en Gabulov heeft Leko met ook nog Hubert en Horvath maar liefst vier doelmannen die aanspraak maken op speelminuten.

Dat is veel, maar Leko heeft een duidelijk plan met zijn keepers. “Het is de bedoeling dat er echt concurrentie is, maar Vladimir zal als nummer één beginnen”, stelt hij in Het Nieuwsblad. “De technische staf heeft alle vertrouwen in hem. Zijn aanpassingsperiode was kort, maar goed.”

“Maar wat de toekomst nadien brengt, weet ik niet. Dat weet je nooit in het voetbal. Vladimir zal een gezonde competitie aangaan met Kenneth, Guillaume en/of Ethan. Een strijd met drie doelmannen, dat is onze bedoeling. We zien wel wie er blijft en wie er vertrekt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws