Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft duidelijke mening over het vertrek van Butelle

Ludovic Butelle (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge zag tijdens deze nog prille wintermercato een doelwachter vertrekken en haalde een gelijkaardig exemplaar in huis. Ludovic Butelle keert op eigen verzoek terug naar ex-ploeg Angers, terwijl Vladimir Gabulov van Arsenal Tula de omgekeerde beweging maakt. Maar wat vindt Ivan Leko van de doelmannencarrousel?

“Ik vind het jammer…”, oordeelt onze trainer in Het Nieuwsblad. “Ik vind het jammer dat Ludo weg is.” Butelle zorgde immers voor rust tussen de Blauw-Zwarte palen. “In alle wedstrijden die hij gespeeld heeft, was hij goed. Maar ja, het was zijn keuze om nu te vertrekken. Dan moet je dat respecteren. Al had ik graag twee competitieve doelmannen gehad.”

Met de eveneens 34-jarige Gabulov kiest Club opnieuw voor ervaring. “Hij werd niet door mij of onze keeperstrainer (Tomislav Rogic, nvdr) voorgedragen. Hij is het resultaat van onze scouting. Ik denk dat het keepersprobleem op dit moment is opgelost. Guillaume Hubert en Ethan Horvath kunnen echt beter worden. Als ze bereid zijn om goed te werken, zal dat ook wel gebeuren”, besluit Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws