Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leeds-fans komen met gewaagde song voor De Bock

Laurens De Bock juicht

De transfer van Laurens De Bock is niet onopgemerkt voorbijgegaan bij Leeds United. De ex-Bruggeling is immers de eerste Belg ooit die uitkomt voor de Engelse traditieclub. Op Elland Road vinden ze dan ook dat een liedje voor hun winteraanwinst niet mag uitblijven. Al zal De Bock ongetwijfeld zijn wenkbrauwen fronsen wanneer hij de tekst ervan ziet.

Op het forum van Leeds United zochten ze namelijk naar een rijmwoord op “Bruges” en kwamen ze al snel uit bij “huge”. Daarna een link naar het geslachtsdeel van de 25-jarige linksachter en klaar was de song: “We’ve got De Bock, Laurens De Bock, I just don’t think you understand, his cock is fucking huge, he came from Club Bruges, we’ve got Laurens De Bock.”

Of het lied daadwerkelijk in het stadion gezongen zal worden, is nog maar de vraag. In Engeland was er eerder ook al felle kritiek op een gelijkaardige song voor Romelu Lukaku. Al is de media-aandacht voor The Championship natuurlijk een stuk minder in vergelijking met de Premier League. Op sportief vlak debuteerde De Bock overigens met een 3-4 nederlaag tegen Milwall.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws