Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Kogel bijna door de kerk voor derde winteraanwinst Club’

Vormer - Dennis - Wesley (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge heeft de voorbije maanden duidelijk goed zijn huiswerk gemaakt, want het vindt deze wintermercato bijzonder snel de versterkingen die het op het oog had. Gabulov en Diatta zetten de voorbije dagen al hun handtekening en ook aanwinst nummer drie lijkt slechts een kwestie van tijd.

Ivan Leko wil er immers nog een flankspeler bij en het ziet er alsmaar meer naar uit dat dat Ivan Tomecak zal worden. Eerder berichtte BlauwZwartFans al over de interesse in de 28-jarige rechtsachter van KV Mechelen, maar de transfer zou weleens sneller dan gedacht rond kunnen zijn.

Volgens Het Nieuwsblad zijn de onderhandelingen tussen de clubs immers al volop aan de gang en is een akkoord niet meer veraf. Bij KV Mechelen zouden ze zelfs al de zoektocht naar een nieuwe rechtsachter gestart zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws