Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Keert Coopman nog terug naar Club? “Zijn prijs zal hoog liggen”

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

Sander Coopman had het moeilijk om helemaal door te breken in de A-kern van Club Brugge en speelde slechts dertien wedstrijden in zijn eerste drie seizoenen. Vorig seizoen werd dan maar beslist om hem uit te lenen aan Zulte Waregem, waar de middenvelder ontplofte.

Dit seizoen mocht de 22-jarige zijn kans gaan bij Club, maar hij koos uiteindelijk voor een nieuwe uitleenbeurt aan Essevee. En het is nog maar de vraag of hij daarna nog terugkeert. “We zouden Coopman volgend jaar definitief moeten kunnen binnenhalen, ja”, vertelt Francky Dury immers in Het Nieuwsblad. “Alleen zal zijn prijs hoog liggen.”

Al is Zulte Waregem dezer dagen ook bereid om die te betalen, zo bewees het door 1 miljoen euro neer te tellen om Damien Marcq bij AA Gent weg te halen. “We staan gekend als een club die niet de gemakkelijkste is om mee te onderhandelen. Wel, ik vind dat geen compliment.”

“Meer zelfs, ik vind het bijna een verwijt: zeggen dat je niet met ons moet onderhandelen omdat we alles in huur willen doen of bijna gratis willen halen. Die houding is bij clubs als AA Gent, Club Brugge of Anderlecht wat in het verkeerde keelgat geschoten. Ik heb zelf contact gehad met onder meer Herman Van Holsbeeck en Michel Louwagie om te zeggen dat we van dat imago af wouden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws