Keert Coopman nog terug naar Club? “Zijn prijs zal hoog liggen”

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

Sander Coopman had het moeilijk om helemaal door te breken in de A-kern van Club Brugge en speelde slechts dertien wedstrijden in zijn eerste drie seizoenen. Vorig seizoen werd dan maar beslist om hem uit te lenen aan Zulte Waregem, waar de middenvelder ontplofte.

Dit seizoen mocht de 22-jarige zijn kans gaan bij Club, maar hij koos uiteindelijk voor een nieuwe uitleenbeurt aan Essevee. En het is nog maar de vraag of hij daarna nog terugkeert. “We zouden Coopman volgend jaar definitief moeten kunnen binnenhalen, ja”, vertelt Francky Dury immers in Het Nieuwsblad. “Alleen zal zijn prijs hoog liggen.”

Al is Zulte Waregem dezer dagen ook bereid om die te betalen, zo bewees het door 1 miljoen euro neer te tellen om Damien Marcq bij AA Gent weg te halen. “We staan gekend als een club die niet de gemakkelijkste is om mee te onderhandelen. Wel, ik vind dat geen compliment.”

“Meer zelfs, ik vind het bijna een verwijt: zeggen dat je niet met ons moet onderhandelen omdat we alles in huur willen doen of bijna gratis willen halen. Die houding is bij clubs als AA Gent, Club Brugge of Anderlecht wat in het verkeerde keelgat geschoten. Ik heb zelf contact gehad met onder meer Herman Van Holsbeeck en Michel Louwagie om te zeggen dat we van dat imago af wouden.”

Laaste nieuws

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...