Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Keepersproblemen bij Club Brugge? Deze indrukwekkende beelden doen anders vermoeden

Hubert en Horvath maken indruk op training bij Club Brugge

Er was dit seizoen al heel wat te doen rond het ‘keepersprobleem’ bij Club Brugge. Zowel Ethan Horvath als Guillaume Hubert vielen immers geregeld op een foutje te betrappen. En aangezien Jens Teunckens nog niet klaar geacht werd voor het grote werk, kreeg Ludovic Butelle opnieuw zijn kans. De ervaren Fransman is intussen terug naar ex-ploeg Angers en dus kan er opnieuw volop geknokt worden voor de positie van de nummer één. 

Volgens heel wat waarnemers – zoals Geert De Vlieger – bestaat er geen twijfel over dat nieuwkomer Vladimir Gabulov straks de eerste doelman wordt bij Club Brugge. Vyacheslav Chanov, die als keeperstrainer van Arsenal Tula Gabulov onder zijn hoede had, denkt echter dat er geen garanties zijn voor de 34-jarige Rus. “Zoiets gebeurt niet. Een plaats in het elftal moet je altijd zelf afdwingen”, vertelt hij onder meer.

In onderstaande video bewijzen eerst Horvath en daarna Hubert alvast dat ze over de nodige kwaliteiten beschikken om Gabulov het vuur aan de schenen te leggen. Op het einde van het filmpje zie je dat Hubert na de serieuze inspanning even op de grond blijft liggen, hetgeen ons meteen deed terugdenken aan een grappig trainingsfilmpje van Stijn Stijnen.

Keeperstrainer Tomislav Rogic zet zijn goalies aan het werk

Stijn Stijnen zag 11 jaar geleden sterretjes met keeperstrainer Dany Verlinden

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws