Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Karel Geraerts geniet van oppermachtig Club Brugge: “Vooral zijn verdienste”

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge

Karel Geraerts heeft 126 wedstrijden op de teller staan bij Club Brugge, maar kwam ook uit voor Lokeren, Standard, Oud-Heverlee Leuven en Charleroi. De gewezen profvoetballer heeft echter het meeste voeling met Blauw-Zwart. 

Het goeie parcours van Ivan Leko is voor Geraerts niet geheel onverwacht. “Enerzijds was ik verbaasd dat Club voor Leko koos, anderzijds vond ik het een goede keuze. Tijdens mijn periode in Brugge speelde ik met hem samen en ik had Ivan nog als coach bij OH Leuven. Ik was er dan ook van overtuigd dat hij zou slagen.”

“Hij bracht er een bepaalde schwung in. Ivan beschikt natuurlijk ook over een sterke bank en de transfers vielen bijzonder goed mee, toch is het vooral zijn verdienste. Ze willen het zelf misschien niet uitspreken, maar dit is hét moment om de dubbel te pakken. Club wordt kampioen en het zou mooi zijn mochten ze ook de beker winnen”, klinkt het in de Krant Van West-Vlaanderen. De laatste Brugse dubbel dateert van 1996.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws