Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kan Club Brugge ook met Nakamba én Clasie spelen? Leko geeft antwoord

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ivan Leko gaf dinsdag tegen Charleroi ietwat verrassend de voorkeur aan Jordy Clasie op Marvelous Nakamba en de Nederlander bedankte met een dijk van een prestatie. Dat zadelt de trainer wel met een dilemma op, want nu moet hij ofwel een Clasie in vorm op de bank zetten, ofwel een Nakamba die één van de uitblinkers was in de heenronde.

Zondag op Antwerp moet Leko al een eerste keer die knoop doorhakken. “Zoals ik al het hele seizoen zeg: enkel de volgende wedstrijd telt. Ik blik dus ook niet vooruit op de weken en maanden die na zondag komen. Ik ben blij met wat zowel Clasie als Nakamba al getoond hebben. We zoeken altijd evenwicht in de ploeg, daarvoor moeten goede spelers soms op de bank”, geeft de coach aan op de website van Club.

Tenzij Leko ervoor kiest om de twee samen in de ploeg te zetten en zo zijn systeem om te gooien. “Dat kan. Het systeem is niet belangrijk, we hebben een visie op voetbal en die past in 4 à 5 verschillende systemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws