Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Gewezen publiekslieveling van Club Brugge is op weg naar Cercle Brugge’

Joseph Akpala (Club Brugge)

Cercle Brugge wil koste wat het kost terug naar 1A, maar zal daarvoor wel de tweede periodetitel moeten veroveren. Vrijdagavond in de thuismatch tegen Lierse kan de Vereniging mits een driepunter over de Pallieters naar de eerste plek springen. Bovendien hoopt de ploeg van Frank Vercauteren nog te stunten op de transfermarkt. 

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Cercle Brugge wil uitpakken met de komst van Joseph Akpala. De 31-jarige Nigeriaan zit op een zijspoor bij KV Oostende en heeft wel oren naar een avontuur in 1B. Aangezien Knowledge Musona, Zinho Gano en Richairo Zivkovic voor hem in de pikorde staan en hij komende zomer einde contract is, heeft onze ex-aanvaller weinig reden om nog in de Versluys Arena te blijven.

Akpala maakte van 2008 tot 2012 het mooie weer bij Club Brugge en vond in 127 matchen 43 keer de weg naar doel. De bonkige spits was zeker niet de meest verfijnde voetballer, maar desondanks enorm geliefd op Jan Breydel door zijn onaflatende werklust en eeuwige glimlach.

Onze groene buren willen Akpala naar verluidt voor zes maanden huren. De Blauw-Zwarte aanhang hoopt alvast dat hun oude publiekslieveling een andere uitdaging aangaat, er is namelijk concurrentie van enkele andere clubs. De Club-fans zijn immers nog altijd niet vergeten dat Cercle Brugge opnieuw niet wilde meebetalen voor de aanleg van het nieuwe veld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws