Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Geen Standard of Israël voor Refaelov, mogelijk wel oplossing uit onverwachte hoek’

Lior Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

Lior Refaelov verzamelde dit seizoen nog maar 266 speelminuten bij Club Brugge en heeft geen zin om nóg eens een half jaar op de bank te zitten. Onze aanvallende middenvelder hoopt dan ook dat er op Transfer Deadline Day nog een oplossing uit de bus komt. 

Het zag er lang naar uit dat Rafa richting Standard zou trekken, maar finaal valt deze transfer in het water. De 31-jarige Israëliër had volgens Het Laatste Nieuws een persoonlijke overeenkomst voor 2,5 jaar op Sclessin, maar de Rouches haken af op de vraagprijs van 1,5 miljoen euro. In Luik hebben ze dan ook het geweer van schouder veranderd en hun pijlen gericht op ex-speler Mehdi Carcela.

Volgens La Dernière Heure en Israëlische media was er een oplossing uit zijn thuisland in de maak, maar dat is een kwakkel. Zowel Maccabi Tel Aviv als Maccabi Haifa, zijn ex-ploeg, hebben geen concrete interesse vertoond. Bij Walfoot klinkt het nu dat Sporting Charleroi wel eens met ons Club-icoon aan de haal zou kunnen gaan. Leggen de Carolo’s wél de gevraagde transferprijs op tafel?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws