Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fans van Waasland-Beveren scoren goeie punten bij de Blauw-Zwarte aanhang

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

Waasland-Beveren plukte dit seizoen met Philippe Clement en Sven Vermant twee veelbelovende trainers weg uit Jan Breydel. Mét succes, want de Leeuwen prijken na 23 speeldagen op een knappe achtste plaats. Play-Off 1 is momenteel zelfs slechts een driepunter verwijderd voor de mannen op de Freethiel.

Woensdagavond bewees Waasland-Beveren ook op bezoek bij Anderlecht dat het verfrissend voetbal op de mat kan brengen. Een eerste overwinning ooit in het Astridpark zat er zeker in, maar finaal konden Vermant & co vrede nemen met het 2-2 gelijkspel.

In het absolute slot van de wedstrijd pakte Anderlecht-huurling Davy Roef immers de strafschop van Kenny Saief. Ironisch genoeg had Isaac Thelin, eveneens een speler op de loonlijst van Paars-Wit, tien minuten eerder wel raak geschoten vanop de stip.

De meegereisde fans van Waasland-Beveren hadden er best wel plezier in dat Saief de ultieme kans voor Anderlecht in de handen van Roef schoot en jende het ontgoochelde Astridpark – of wat daar nog van overbleef – met “Brugge kampioen” en “FCB olé olé”-gezangen. Sympathieke jongens daar op de Freethiel! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws