Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Een onherkenbaar Club Brugge, maar toch krijgt Blauw-Zwart complimenten: “Héél prettig”

Jan Mulder (analist)

Club Brugge kon zondagnamiddag nooit een vuist maken in de Ghelamco Arena en verloor logischerwijs met 2-0 van AA Gent. Karl Vannieuwkerke, Jan Mulder, Rick de Leeuw en Marc Degryse genoten vooral van de manier waarop Club Brugge omging met zijn derde nederlaag van het seizoen.

“Het is héél prettig om de analyses bij Club Brugge te horen”, oordeelt Jan Mulder in de studio van PlaySports. “Ze zijn tiptop en vooral enorm sportief, zowel Jordy Clasie als Ivan Leko (lees hier de analyse van onze coach). Ze winden er geen doekjes om. Daarom wil ik bij deze mijn complimenten geven aan Club Brugge. Echt waar, geweldig om te horen.” Rick de Leeuw kan zich helemaal vinden in de mening van zijn landgenoot. “Het is ook heel chic dat Leko niets zegt over de discutabele penalty voor AA Gent. Geen woord daarover. Klasse!”

Leko liet volgens de analisten wel een vermoeide indruk na. “Het is ook lastig met zo’n midweekspeelmatch. Nog een geluk dat ze niet in de Europa League moeten spelen”, aldus een cynische Karl Vannieuwkerke. “Dat is natuurlijk een groot voordeel geweest, dat ze van september tot december geen Europees voetbal hadden”, pareert Marc Degryse. “Zo konden ze de hele week toeleven naar hun competitiewedstrijd. Nu hebben ze deze week 3 wedstrijden en er komen er nog 2 aan. Ook tegen Standard en Charleroi zal het zwaar worden. Maar zolang ze thuis geen steken laten vallen, is er eigenlijk niks aan de hand.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws