Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Een buitenlandse club bood meer, maar we hadden ons woord gegeven aan Mannaert”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge maakte deze maand snel werk van zijn transferhuiswerk. Met Vladimir Gabulov, Krépin Diatta en Ivan Tomecak sloten al drie aanwinsten aan nog tijdens de stage in Sotogrande. De Kroatische rechtsachter van KV Mechelen maakte als laatste de overstap, maar toch was Club er heel snel bij.

“Begin november kreeg ik al een telefoontje van Vincent Mannaert”, onthult Dejan Veljkovic, de makelaar van Tomecak, in Sport/Voetbalmagazine. “Hij wilde geen twee keer dezelfde fout maken. (Club toonde in 2015 al interesse, maar zag toen af van een transfer omdat Thomas Meunier niet vertrok, nvdr) Ivan moest komen tijdens de winterstop. Mannaert is gek van dat soort voetballers.”

“Zeker nadat Ivan de beste man was bij het duel tussen Mechelen en Club eind december moest het snel gaan. Hij past blijkbaar bij de slogan no sweat, no glory. Een grotere club wilde een hoger transferbedrag betalen, maar we hadden ons woord gegeven aan Vincent. Club handelde alles snel en correct af. En ook KV Mechelen mag zich in de handen wrijven. Iemand die gratis kwam, na negen wedstrijden en vier maanden verkopen voor meer dan 1 miljoen euro. Iedereen blij dus.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws