Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drastisch nieuws voor Lestienne, grijpt Club Brugge ultieme kans?

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxime Lestienne maakte van 2010 tot 2014 het mooie weer bij Club Brugge, maar sindsdien zagen we slechts vlagen van zijn geniale flitsen van weleer. Zowel bij Genoa, PSV als Rubin Kazan slaagde de 25-jarige vleugelspits er immers niet in om een vaste basisstek te veroveren. Een overgang naar Trabzonspor leek eerder deze maand in de maak, maar de Turken haakten in extremis af. Intussen heeft zijn noodlijdende Russische werkgever naar verluidt een drastisch besluit genomen.

Zo zou Lestienne bedankt zijn voor bewezen diensten en kreeg hij te horen dat zijn contract ontbonden wordt. “De kans is groot dat hij vandaag naar een andere club trekt”, klinkt het verder via het Twitter-kanaal van Rubin Kazan UK.

Als de kwieke flankaanvaller niet meer verbonden is aan Rubin Kazan, kunnen ploegen hem gratis overnemen. Club Brugge werd eerder al gelinkt aan een terugkeer van zijn gewezen publiekslieveling en kan in principe nog een linkspoot gebruiken als concurrent voor Anthony Limbombe. Grijpt Blauw-Zwart zijn kans of gaat een andere club met hem aan de haal?

UPDATE 18.35 uur: Lestienne heeft nieuwe club beet

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws