Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Sporting Charleroi

Anthony Limbombe (Club Brugge - Charleroi)

Straks ontwaakt de Jupiler Pro League uit zijn winterslaap, maar voor het zover is staat er eerst nog een inhaalmatch in de Beker van België op het programma voor Club Brugge. In de kwartfinale van de Croky Cup moeten Ivan Leko en zijn manschappen voorbij Sporting Charleroi zien te geraken om in de halve finale tegen Standard te mogen aantreden.

Leko kan tegen de Carolo’s nog niet rekenen op winteraanwinsten Vladimir Gabulov, Krépin Diatta en Ivan Tomecak. De drie nieuwkomers zijn immers niet speelgerechtigd. Jordi Vanlerberghe ontbreekt dan weer vanwege een lichte blessure.

In doel kiest onze coach voor Guillaume Hubert ten koste van Ethan Horvath. De kans is reëel dat onze jonge Amerikaan straks nog op uitleenbasis vertrekt. Voor het overige staat Jordy Clasie in de basis, terwijl Marvelous Nakamba enigszins verrassend op de bank zit.

Bij de bezoekers rekent Felice Mazzu niet op Nicolas Penneteau, want Parfait Mandanda staat tussen de palen. De zieke Dorian Dessoleil wordt vervangen door Gjoko Zajkov. De wedstrijd wordt uitgezonden op PlaySports en Club RTL.

Opstelling Club Brugge

Hubert – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Clasie, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Horvath, Simons, Decarli, Nakamba, Vossen, Dennis en Refaelov

Opstelling Sporting Charleroi

Mandanda – Marinos, Martos, Zajkov, N’Ganga – Baby, Ilaimaharitra, Hendrickx – Benavente, Rezaei en Lukebakio

Onze gloednieuwe grasmat

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws