Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en KV Oostende

Saulo Decarli in actie (Club Brugge - Standard)

Na het gelijkspel tegen Antwerp gaat Club Brugge donderdagavond tegen KV Oostende op zoek naar een nieuwe driepunter en een perfect thuisrapport van 36 op 36. Trainers Ivan Leko en Adnan Custovic sturen onderstaande namen tussen de lijnen voor de West-Vlaamse derby.

Leko kan tegen de Kustboys geen beroep doen op Stefano Denswil. Onze centrale verdediger liep op de Bosuil tegen zijn vijfde gele kaart aan en is bijgevolg geschorst. Saulo Decarli is zijn logische vervanger.

Op de linkerflank neemt Anthony Limbombe – die terugkeert uit schorsing – opnieuw zijn plek in ten koste van Ivan Tomecak. In het middenveld krijgt Jordy Clasie opnieuw de voorkeur op Marvelous Nakamba. Tussen de palen kiest onze coach tot slot voor Vladimir Gabulov, winteraanwinst Kenneth Vermeer zit voor het eerst op de bank bij Blauw-Zwart.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Decarli, Mechele, Poulain – Limbombe, Clasie, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Vermeer, Tomecak, Vanlerberghe, Nakamba, Vossen, Dennis en Refaelov

Opstelling KV Oostende

Dutoit – Capon, Bossaerts, Lombaerts, Bjelica, Tomasevic – Jali, Siani, Canesin – Gano en Musona

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws