Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Antwerp en Club Brugge

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge staat vandaag voor de lastige verplaatsing naar de Bosuil. Trainers Ivan Leko en László Bölöni rekenen op onderstaande namen voor puntengewin in de topper van de 22ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Leko kiest tegen The Great Old opnieuw voor Clasie. De huurling van Southampton speelde een dijk van een wedstrijd in de beker tegen Charleroi en krijgt opnieuw het vertrouwen ten koste van Nakamba. Van de nieuwkomers staan Gabulov en Tomecak meteen in de basis. Die laatste vervangt de geschorste Limbombe.

Opvallend: in aanloop naar de wedstrijd laaien de gemoederen alvast hoog op bij de harde kern van Antwerp. Zo weerklinken gezangen als “We hate Bruges” en werd er een spandoek ontrold met daarop de tekst “Dood aan FCB”.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Denswil, Mechele, Poulain – Tomecak, Clasie, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Vanlerberghe, Nakamba, Vossen, Dennis en Refaelov

Opstelling Antwerp

Bolat – Buta, Sall, Borges, Van Damme – Haroun, Ghandri – Limbombe, Yatabaré, Hairemans en Owusu

Bankzitters: Debaty, Habran, Corryn, Zotsara, Nazaryna, Oulare en Mendy

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws