Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom zette Leko zowel Vossen als Tomecak in de basis tegen AA Gent

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko verraste zondagnamiddag vriend en vijand met zijn opstelling voor de Slag om Vlaanderen. Door de blessures van Benoît Poulain (adductoren) en Saulo Decarli (achillespees) moest bijvoorbeeld Jordi Vanlerberghe in de driemansdefensie depanneren. De meest opvallende basispionnen waren echter Jelle Vossen en Ivan Tomecak, aangezien hun rechtstreekse concurrenten momenteel een streepje voor hebben.

Volgens Het Laatste Nieuws roteerde onze trainer doelbewust in de Ghelamco Arena. “Dat Tomecak en Vossen in actie kwamen, was omdat Leko respectievelijk Cools en Diaby wilde sparen met het oog op het bekertreffen op Standard woensdag.”

“Het programma wordt er straks niet minder zwaar op. Woensdag is er de heenmatch in de halve finale op Standard, zondag de thuismatch tegen Charleroi, de donderdag daarop de terugmatch tegen Standard en de zondag daarop de verplaatsing naar Waasland-Beveren”, klinkt de uitleg in de krant.

Volgens onze informatie had Cools ook wat last aan de enkel en zat hij dus uit voorzorg op de bank, maar dat belette hem niet om tien minuten voor tijd in te vallen. De bekerwedstrijd tegen de Rouches komt dan ook niet in het gedrang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws