Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom speelt Club Brugge tegen KV Oostende met een speciaal opschrift op de borst

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

Normaal gesproken prijkt Daikin op de voorkant van het shirt van Club Brugge, maar vanavond tegen KV Oostende zal dat niet het geval zijn. En daar is een hartverwarmende reden voor…

Vorige zomer was Harvey de ergste orkaan ooit meegemaakt in de Amerikaanse geschiedenis. Het stormweer veroorzaakte catastrofale overstromingen en de schade was dan ook enorm in Texas en Houston. “Onder de vele slachtoffers ook collega’s van onze shirtpartner Daikin. In Houston ligt namelijk een belangrijke Amerikaanse vestiging van onze hoofdpartner”, meldt onze officiële website.

“Om hen te helpen hun leven weer op te bouwen, zet Daikin een solidariteitsactie op poten. Voor de wedstrijd Club Brugge – KV Oostende van komende donderdag werd het hoofdsponsorschap door Daikin éénmalig aan de hoogste bieder aangeboden. VT-Invest group uit Aalter twijfelde niet, steunde de actie Hope for Houston en haalde zo het hoofdsponsorschap voor één dag binnen.”

Dezelfde kernwaarden

CEO Dirk Van Tornhaut van VT-Invest is blij dat zijn bedrijf een financiële bijdrage kan leveren. “Met onze steun aan dit mooi initiatief van Daikin & Club Brugge betuigen wij hiermee ons medeleven en solidariteit met alle slachtoffers en hun naasten van de catastrofale overstromingen veroorzaakt door orkaan Harvey te Houston, wij waren dan ook meteen bereid om dit mee te ondersteunen.”

Een gebaar dat Roderik Desiere, Managing Director van Daikin Belgium, ten zeerste weet te appreciëren: “We zijn VT-Invest enorm dankbaar voor het mooie bod dat ze hebben uitgebracht en de solidariteit die ze daarmee betuigen aan onze Daikin collega’s uit Texas. Uiteraard zijn we verheugd dat Club Brugge onze solidariteitsactie heeft willen ondersteunen, dit is opnieuw een bevestiging dat we dezelfde kernwaarden hoog in het vaandel dragen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws