Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club maakt geen geheim van afwezige op winterstage: “Hij is in gesprek met verschillende ploegen”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Club Brugge trekt naar goede gewoonte op winterstage in Marbella, waar Ivan Leko en zijn manschappen de tweede seizoenshelft zullen voorbereiden. Onderstaande 25 spelers maken deel uit van de plannen van onze coach.

Jongeren als Jens Teunckens, Senne Lynen en Niels Verburgh zijn er niét bij, maar ook Helibelton Palacios is niet mee op het vliegtuig gestapt. “Palacios is in gesprek met verschillende ploegen en reist daarom niet mee af naar Spanje”, klinkt de uitleg op onze officiële website. De 24-jarige Colombiaan kreeg eerder al te horen dat hij mag uitkijken naar een andere ploeg. Zowel een uitleenbeurt als een definitieve transfer behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Winteraanwinst Krépin Diatta is eveneens niet van de partij. Hij wacht sowieso eerst de prijsuitreiking van de Afrikaanse voetbalbond af. De 18-jarige Senegalees werd immers genomineerd in de categorie ‘Afrikaanse belofte van het Jaar’. Vervolgens is de kans reëel dat hij meteen uitgeleend wordt aan KV Mechelen.

Selectie Club Brugge voor winterstage

Doelmannen: Gabulov, Horvath en Hubert
Verdedigers: Mechele, Decarli, Poulain, Denswil, Mera en Masovic
Flankverdedigers: Limbombe, De Bock, Touba, Cools en Vlietinck
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vanlerberghe, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws