Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien 3 zwakke schakels na nederlaag op Gent: “De rest van het seizoen op de tribune aub”

Club-fans fuck you

Club Brugge heeft zondagnamiddag zijn derde nederlaag van het seizoen geleden. Blauw-Zwart kwam nooit echt tot voetballen in de Ghelamco Arena en ging met 2-0 onderuit. 

Ivan Leko zag zijn manschappen goed uit de startblokken schieten, maar de eerste echte kans was voor AA Gent. Jaremtsjoek zette Sylla op weg naar Gabulov, maar de afwerking van de Senegalees was ondermaats. AA Gent nam al snel het commando over, al ontbrak het de thuisploeg aan precisie in de afwerking. Club reageerde via een schotje van Vanaken en een goede knal van Clasie. De brilscore bleef echter overeind na 45 minuten.

Na de pauze was Mechele op hoekschop van Vormer dichtbij het openingsdoelpunt, maar de goal viel aan de overkant. Het was Andrijasevic die via de rug van Vanaken en de paal de 1-0 in doel kopte. Nauwelijks tien minuten later zat AA Gent helemaal op rozen. Denswil trok Jaremtsjoek aan de trui in de zestien en scheidsrechter Lardot twijfelde niet: penalty. Gabulov stopte de elfmeter van Gigot, maar in de rebound kon Kalu alsnog de 2-0 op het bord zetten. Diaby en Dennis waren nog dichtbij de aansluitingstreffer, maar Kalinic en Gigot redden miraculeus vanop de doellijn.

De Brugse aanhang zag hoe Club – net zoals tegen Antwerp – nooit in zijn spel geraakte en een bleke partij afwerkte. Bovendien slikt de competitieleider al vier competitiewedstrijden op rij twee doelpunten. De jarige Brandon Mechele, zowat de enige Bruggeling op niveau, viel daarbij niets te verwijten. Maar Stefano Denswil, Ivan Tomecak en Jelle Vossen hadden wél boter op het hoofd volgens het merendeel van de Club-fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws