Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans woest na horroravond op Sclessin: “Simons reageert sneller dan hem”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft woensdagavond een pijnlijke nederlaag geleden op het veld van Standard. Uiterst efficiënte Rouches wonnen met maar liefst 4-1. De terugmatch van volgende week donderdag wordt zo een wel heel lastige klus. 

Blauw-Zwart schoot het best uit de startblokken, maar Diaby trapte de eerste echte kans naast het doel van Gillet. De thuisploeg kwam vervolgens beter in de match en nam na 18 minuten ook de leiding via een doelpunt van Emond. De Brugse defensie zag sterretjes en niet veel later was het diezelfde Emond die de 2-0 ruststand op het bord zette.

Na de pauze was Vormer al snel dichtbij de aansluitingstreffer, maar onze kapitein kende pech en trof de paal. Aan de overkant was het wél twee keer raak. Eerst scoorde Emond zijn hattrick, daarna was het Cop die een voorzet van Fai binnenkegelde. Ivan Leko vuurde zijn mannen naar voren, want een uitdoelpunt was nu zeker een must. Mitrovic zette de 4-1 eindstand op het bord, maar verder dan dat geraakte Club niet meer.

De meegereisde Brugse fans beleefden een serieuze baalavond en staken hun woede niet onder stoelen of banken. Vooral Vanlerberghe, Denswil en Cools kregen ervan langs op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws