Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans woedend over politie in en rond de Bosuil: “Lachwekkend en degoutant”

Club-fans fuck you

Antwerp – Club Brugge werd vooraf aangekondigd als ‘de grootste risicomatch’ in vijftien jaar, maar daar was afgelopen zondag weinig tot niets van te merken. Door de onregelmatigheden in de heenmatch stonden de massaal opgetrommelde ordediensten echter op scherp. Al werd er volgens één van de supportersgroepen van Blauw-Zwart wel serieus overdreven.

Bij de North Fanatics zijn ze namelijk niet te spreken over het feit dat hun hoofdbanner met de initialen NF13 niet aanwezig mocht zijn in het uitvak. De reden daarvoor was omdat Beerschot – de grootste rivaal van Antwerp – stamnummer 13 heeft. “Gewoon lachwekkend en degoutant hoe ver de politie gaat in de strijd met voetbalfans”, klinkt het in een kritische Facebook-post.

Bij The Great Old zijn ze allergisch voor alles wat hen doet denken aan de Kielse Ratten. De Antwerp-fans zeggen bijvoorbeeld dat ze na 12 + 1 jaar opnieuw naar de hoogste klasse gingen, in plaats van na 13 jaar.

Voorts waren spandoeken, trommels en megafoons eveneens niet toegelaten voor de Brugse aanhang. “Het volgende verbod is dat van de uitfans in het algemeen”, foeteren ze bij de North Fanatics. De afwezigheid van hun hoofdbanner werd overigens inventief opgelost met T-shirts. Onderstaand hun volledige verhaal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws