Club-fans mogen veel verwachten van winteraanwinst: “Hij heeft de motivatie van een wereldtopper”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fan juicht

Club Brugge was tijdens deze wintermercato al erg actief en zag met Vladimir Gabulov, Krépin Diatta en Ivan Tomecak alvast drie nieuwe gezichten neerstrijken op Jan Breydel. Maar wat mogen we nu – op en naast het veld – precies verwachten van onze nieuwe nummer één tussen de Blauw-Zwarte palen? 

Stijn Vandenbroucke, sinds dit seizoen fysiotherapeut bij Feyenoord, leerde Gabulov en zijn broer Georgi kennen tijdens zijn passage bij Anzji. “Ik woonde nog in zijn huis vlak bij het trainingscomplex en werd zelfs uitgenodigd op het trouwfeest van Georgi”, vertelt de West-Vlaming aan Sport/Voetbalmagazine.

“En op het vliegtuig bij de meest reizende club van Europa kreeg ik een vaste plaats tussen Vladimir en Joeri Zjirkov. Hij was de eerste die me de normen en waarden van het grote Rusland bijbracht. Op die manier vond ik zelf mijn weg binnen het team. Vladimir fungeerde als de brug tussen de Russen en de buitenlanders. Een echte topkerel, want hij maakte nooit een onderscheid.”

Eén brok vastberadenheid

Ook op sportief vlak is Vandenbroucke vol lof over Gabulov. “Vladimir heeft de motivatie van een wereldtopper. Hij geldt net als Samuel Eto’o, Willian, Dimitri Payet en Mbark Boussoufa als op en top prof. Hij staat garant voor stabiliteit. Daarom ook had Guus Hiddink een grenzeloos vertrouwen in hem als sluitpost.”

“In bijzonder moeilijke omstandigheden speelde Vladimir er een heel verdienstelijke eerste seizoenshelft. Straks zal je tussen de palen één brok vastberadenheid en een leider aantreffen. Ik hoop voor hem dat hij volgende zomer in eigen land het WK mag meemaken.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws