Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lusten Antwerp-speler rauw: “Nooit meer welkom in Brugge”

Club-fans fuck you

Antwerp leek zondagnamiddag lang op weg naar een driepunter tegen Club Brugge, maar Tomecak en Vormer beslisten daar in het slot van de wedstrijd anders over. “Wie het laatst lacht, lacht het best” dacht de Brugse aanhang. Niet alleen het gezicht van Paul Gheysens stond na afloop immers op onweer, ook Jelle Van Damme was ontroostbaar.

Tijdens de match kon Van Damme zijn geluk niet op. Zo vierde hij door met de cornervlag te zwaaien naar de Antwerp-supporters en daagde hij de meegereisde Club-fans serieus uit. “Bepaalde spelers waren te vroeg aan het vieren en God straft meteen”, vertelde een boze László Bölöni na de late 2-2.

De 34-jarige linksachter reageerde erg teleurgesteld bij Sporza. “Dit is heel zuur. Als je vijf minuten voor tijd 2-0 voorstaat, dan mag dit niet gebeuren. We hebben vandaag twee punten verloren. Club zette alles op alles en dan valt die bal een keer goed. Die tweede goal is een lucky doelpunt, maar het telt. Voetbal zit in het hoofd. Wij werden onzeker na die tegengoal, zij kregen vertrouwen. De sfeer was schitterend vandaag. De supporters waren prachtig. We wilden ze echt de drie punten geven. Dit is jammer.”

Van Damme werd twee jaar geleden nog aan een transfer naar Club Brugge gelinkt, maar is door zijn gedrag meer dan ooit persona non grata geworden bij de Blauw-Zwarte aanhang. Twitter schoot dan ook met scherp richting het ouderdomsdeken van de Bosuil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws