Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans komen met transferadvies voor Brugse bestuur: “Topprioriteit”

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

Club Brugge haalde deze winter met Vladimir Gabulov, Krépin Diatta, Ivan Tomecak en Kenneth Vermeer al vier nieuwe spelers naar Jan Breydel. Als het van de Blauw-Zwarte aanhang afhangt, mag daar straks nog een nieuwe naam aan toegevoegd worden.

Tijdens en na de wedstrijd op de Bosuil waren de Brugse fans het erover eens dat de geelgeschorste Anthony Limbombe serieus gemist werd tegen Antwerp. De 23-jarige linksbuiten kan immers als geen ander zijn man passeren en zo een wedstrijd openbreken.

Met Ivan Tomecak haalden Vincent Mannaert & co een alternatief in huis, maar in feite draaft de 28-jarige Kroaat van nature uit liever op de rechterkant op. En hoewel hij in het slot van de match de aansluitingstreffer scoorde, kon Tomecak lang niet alle Club-fans overtuigen bij zijn debuut. Heel wat supporters hopen dan ook dat er in het slot van de mercato nog een back-up voor Limbombe gehaald wordt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws