Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben hun twijfels bij winteraanwinst: “Hij lijkt niet zo sterk”

Passionele Club-fans

Club Brugge hield tegen KV Oostende nog maar eens de drie punten op Jan Breydel en heeft daardoor een perfect thuisrapport van 36 op 36. Blauw-Zwart slikte wel opnieuw twee doelpunten en heel wat supporters zitten dan ook met de nodige twijfels over de huidige nummer 1, Vladimir Gabulov.

Ivan Leko koos tegen de Kustboys opnieuw voor Gabulov tussen de Blauw-Zwarte palen. Een logische zet, aangezien de 34-jarige Rus op de Bosuil niets te verwijten viel bij de twee tegendoelpunten. Kenneth Vermeer, die voor het eerst op de bank mocht plaatsnemen, zag dat zijn concurrent twee gezichten toonde.

Voor de pauze loste Gabulov een op het eerste zicht ongevaarlijk schot van Nicolas Lombaerts, waardoor Fernando Canesin van dichtbij kon binnentikken. Het doelpunt werd echter terecht afgekeurd vanwege buitenspel. In de tweede helft pakte Gabulov dan weer uit met enkele knappe reddingen, waardoor hij zijn ploeg recht hield. Bij de Brugse aanhang zijn de meningen verdeeld over onze winteraanwinst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws