Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fan legt uitdagende supporters van AA Gent met 1 tweet het zwijgen op

Club-fan met gebalde vuist (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge slaagde er zondagnamiddag niet in om de straffe thuisreeks van AA Gent te doorbreken. De Buffalo’s hadden het betere van het spel en wonnen verdiend met 2-0. Zowel Ivan Leko, de spelers als de Brugse fans gaven achteraf eerlijk toe dat Blauw-Zwart geen punten verdiende in de Ghelamco Arena.

Na de match wilden de supporters van AA Gent echter iets té graag hun gram halen bij de Blauw-Zwarte aanhang. Op sociale media regende het dan ook plagerijen aan het adres van de competitieleider. Club-fan Nick is ‘not impressed’ en zet de Kwekkers met één simpele tweet opnieuw met beide voetjes op de grond.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws