Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil uitpakken met dribbelvaardige vleugelspits van 2 miljoen euro’

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

De wintermercato is nog maar zes dagen bezig, maar bij Club is het al druk geweest. Gabulov en Diatta kwamen al, terwijl Butelle vertrok. Daarnaast vertrekken de komende weken wellicht nog een aantal andere spelers. Maar Ivan Leko wil er ook nog een flankspeler bijhalen om de concurrentie voor Cools en Limbombe aan te scherpen.

En mogelijk haalt Club die in de Serie A, want La Gazzetta dello Sport schrijft dat Club belangstelling toont in Darko Lazovic. De 27-jarige Serviër komt uit voor Genoa, maar is de laatste maanden op de bank verzeild. Hij heeft wel het voordeel dat hij in Italië ook uitgespeeld werd als flankspeler in een systeem met drie en dus zou de aanpassing aan het systeem van Leko niet zo groot zijn.

Lazovic speelt al sinds 2015 voor Genoa en was er tot begin dit seizoen ook titularis. Daarvoor kwam hij uit voor Borac Cacak en Rode Ster Belgrado, waar Club hem destijds al volgde. De marktwaarde van de zesvoudige international wordt geschat op 2 miljoen euro en dus is hij een haalbaar target voor Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws