Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge stelt ultimatum voor inkomende transfer: “Binnen de 2 dagen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

“Zou je er graag nog een speler bij hebben tegen het einde van de transferperiode?” was één van de vragen die Ivan Leko maandagavond kreeg voorgeschoteld in Extra Time. “Ja”, klonk het klaar en duidelijk. Wellicht doelt onze trainer hier op een extra centrale verdediger.

Club onderhandelt immers nog altijd met Standard over Alexander Scholz, die in het verleden bij Sporting Lokeren nog samenspeelde met Leko. De 25-jarige Deen zit op een zijspoor op Sclessin en wil graag vertrekken. Blauw-Zwart krikte een eerste bod al op tot 1,2 miljoen euro, maar dat volstond niet voor de Rouches.

Een misnoegde Scholz probeerde druk uit te oefenen door enkele trainingen over te slaan, maar de onderhandelingen werden gewoon ‘on hold’ gezet. Volgens Het Nieuwsblad raakt het geduld stilaan op in Jan Breyel en eisen Vincent Mannaert & co snel duidelijkheid. “Club is niet van plan nog veel langer te wachten. Het heeft Standard een ultimatum gegeven om binnen de twee dagen te reageren”, klinkt het.

Langs uitgaande zijde is de kans groot dat Ethan Horvath nog andere oorden opzoekt. Met Vladimir Gabulov, Kenneth Vermeer en in mindere mate Guillaume Hubert als concurrenten ziet het er immers niet naar uit dat de jonge Amerikaan nog snel speelkansen zal krijgen van Leko. Horvath staat open voor een verhuur of een definitief vertrek en geniet interesse uit de Major League Soccer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws