Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge rondt vandaag 2 transfers af’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft in deze wintermercato al vier transferdossiers geofficialiseerd. Langs inkomende zijde kwamen Vladimir Gabulov (Arsenal Tula) en Krépin Diatta (Sarpsborg 08) richting Jan Breydel, terwijl Ludovic Butelle (Angers) en Riley McGree (Newcastle Jets, huur) de omgekeerde beweging maakten. Maar daar blijft het niet bij… 

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Ivan Tomecak zich wellicht vandaag nog een speler van Club Brugge mag noemen. Als alles volgens plan verloopt, reist de flankverdediger van KV Mechelen straks al af naar Sotogrande. Een persoonlijk akkoord was al een feit en nu zouden – op enkele details na – ook de clubs een overeenkomst bereikt hebben.

Tomecak wil met Kroatië naar het WK en zal sneller in beeld komen als speler van een topclub. Bij de leider in de Jupiler Pro League moet hij op rechts de concurrentie aangaan met Dion Cools, aangezien Helibelton Palacios te licht bevonden werd door Ivan Leko. Omdat de 28-jarige Kroaat ook op de linkerkant uit de voeten kan, vormt hij eveneens een alternatief voor Anthony Limbombe. Blauw-Zwart betaalt naar verluidt 1,5 miljoen euro voor de polyvalente verdediger van Malinwa.

Volgens Het Nieuwsblad mag er ook langs uitgaande zijde snel duidelijkheid verwacht worden omtrent Laurens De Bock. De 25-jarige linksachter verliet intussen de stage van Club en trok alvast naar Leeds om zijn transfer te finaliseren. Er is ook nog steeds interesse uit Italië, maar in Engeland zijn de voorwaarden beter en kan de verdediger een pak meer verdienen. Het is enkel nog wachten op een akkoord tussen Club en de nummer zes uit The Championship, maar ook daar worden geen problemen verwacht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws