Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge is nog niet klaar op transfermarkt: ‘Mannaert kondigt nóg 2 versterkingen aan’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge haalde tijdens deze wintermercato al drie nieuwe namen in huis met Gabulov, Diatta en Tomecak. Het transferhuiswerk leek daarmee klaar, maar niets is minder waar. Mannaert geeft een stand van zaken.

Onze algemeen manager gaf eerder al aan dat Horvath aanstuurt op een uitleenbeurt. De jonge Amerikaan beseft immers dat zijn kansen op speelminuten klein zijn op Jan Breydel en hoopt elders eerste doelman te zijn. Daarom wil Blauw-Zwart Boyko op huurbasis binnenhalen. De Oekraïense international zou dan Gabulov en Hubert het vuur aan de schenen moeten leggen.

Daarnaast maakt Club werk van een extra centrale verdediger. “Met De Bock en Mera weg in combinatie met het feit dat Decarli wat last heeft en Vanlerberghe lichtgekwetst is, hebben we verdedigend niet zo veel opties meer. Nadat we hadden opgevangen dat Scholz mocht vertrekken bij Standard, hebben we een poging gewaagd. Het is een speler die we kennen en die naast andere opties die we volgen, onder bepaalde voorwaarden interessant kan zijn”, aldus Mannaert in Het Laatste Nieuws.

De 25-jarige Deen van de Rouches is nog steeds een optie, maar door de hoge vraagprijs van Standard is onze CEO ook al volop bezig met andere dossiers. “Het is vooral aan Standard en Scholz zelf om onderling uit te maken welke richting ze uit willen, maar laat ons zeggen dat hun antwoord er voor gezorgd heeft dat we bij een andere buitenlandse piste (wellicht gaat het hier om Tosca, nvdr) dezelfde stappen ondernomen hebben als bij Scholz. Zoals steeds zijn wij bezig met verschillende dossiers. Maar eens die extra verdediger er is en er geen spelers meer vertrekken, is onze kern uitgebalanceerd genoeg om verder de strijd aan te gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws