Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge is geen Manchester City hé”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Afgelopen weekend leek Club Brugge op zijn derde nederlaag van het seizoen te stuiten, maar Ivan Tomecak en Ruud Vormer zorgden in de absolute slotfase voor een 2-2 gelijkspel tegen Antwerp. Faris Haroun, die een hele wedstrijd lang op Hans Vanaken kleefde, had boter op het hoofd bij de late tegengoal.

“Ik wilde de bal gewoon wegtrappen, maar hij bleef steken tussen mijn benen”, opent de middenvelder zijn betoog. “En zo kwam de bal bij Clasie terecht en vervolgens bij Vormer. Het is héél zuur om zo op het laatste moment nog een doelpunt tegen te krijgen. Club trok massaal naar voren, maar misschien zakten wij te ver terug in onze zestien. En dan kan een bal altijd verkeerd vallen. Twee keer krijgen we zo’n klungelgoal tegen.”

Volgens Haroun verdiende The Great Old de volle buit. “We hebben naar onze sterkte gespeeld, met een goed blok. Club Brugge is een goeie ploeg, maar met alle respect… Het is geen Manchester City hé. We moesten dus ook niet te veel respect tonen. We wisten dat we hun pijn konden doen en dat hebben we ook 89 minuten gedaan. Ik denk dat wij de 3 punten verdienden.”

“De buitenwereld ziet ons als een ploeg die niet kan voetballen en alleen maar loopt en werkt, maar tegen Club hebben we het tegendeel bewezen. We hebben Brugge ook op voetbalvlak pijn gedaan en dat deed deugd”, besluit Haroun bij Sporza-radiocommentator Peter Vandenbempt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws