Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clasie weet niet wat hij ziet bij Club Brugge: “Nog nooit meegemaakt”

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

In het begin van het seizoen werd hij nog geremd door een conditionele achterstand en blessures, maar nu lijkt Jordy Clasie helemaal klaar om te vlammen. De Nederlander leverde vlak voor de winterstop al enkele veelbelovende prestaties en heeft er nu een deugddoende stage in Sotogrande opzitten.

De middenvelder keek zijn ogen uit in Spanje. “We trainden hier in Spanje tweemaal per dag volle bak. Brugge ligt vlakbij Nederland, maar dit is een compleet andere aanpak”, vertelt hij aan Algemeen Dagblad. “Ik heb nog nooit zoveel trainingsarbeid geleverd en ik moet zeggen, ik voel me ijzersterk.”

Ook over zijn toekomst sprak Clasie al even. “Ik wil het liefst snel duidelijkheid. Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is. We zullen zien. Bij Club Brugge voel ik me ook op mijn gemak, al hebben ze geen optie tot koop bedongen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws