Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: Club Brugge heeft zijn nieuwe doelman beet

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Omdat Ethan Horvath eerder al aangaf dat hij elders eerste keeper wil zijn en de jonge Amerikaan op buitenlandse interesse kan rekenen, ging Club Brugge de voorbije weken nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe goalie. Aanvankelijk leek Besiktas-doelman Denys Boyko op Jan Breydel neer te strijken, maar omwille van financiële redenen sprong zijn transfer in extremis af. Intussen heeft Blauw-Zwart een overeenkomst bereikt met Kenneth Vermeer.

Volgens De Telegraaf komt Vermeer op huurbasis naar Club Brugge. De ervaren Nederlander zit al twee seizoenen op een zijspoor bij Feyenoord en kreeg van trainer Giovanni van Bronckhorst expliciet te horen dat Brad Jones ook na de winterstop de voorkeur krijgt.

De 32-jarige Vermeer ligt nog tot 2019 onder contract in De Kuip, maar voelt zich naar verluidt nog te jong om steevast op de bank plaats te nemen. Op Jan Breydel wil hij de concurrentie met Vladimir Gabulov aangaan om de nieuwe nummer 1 van Blauw-Zwart te worden.

Vermeer legde donderdag al zijn medische testen af, mét succes. Club leent hem voor 6 maanden en heeft ook een optie tot koop bedongen bij Feyenoord. Voor kapitein Ruud Vormer en Southampton-huurling Jordy Clasie wordt het een blij weerzien met hun oude ploegmaat.

UPDATE 14.03 uur: bovenstaand nieuws werd zojuist bevestigd door onze officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws