Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boyko was in Brugge, maar om deze reden sprong zijn transfer in extremis af

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Het zag er lang naar uit dat Denys Boyko tweede doelman zou worden bij Club Brugge, maar niets is minder waar. De 29-jarige Oekraïner – die dinsdag de bekermatch tegen Charleroi bijwoonde – kwam plots met extra financiële eisen op de proppen en zag zijn uitleenbeurt zo in het water vallen.

Volgens Het Nieuwsblad gaat Blauw-Zwart intussen op zoek naar een andere goalie. “Club kwam immers niet tot de gewenste financiële akkoorden met Boyko. Onder meer wie welk deel van het loon van de doelman zou betalen, bleek een splijtzwam. De keeper van Besiktas keert nu terug naar Turkije”, klinkt het in de krant.

Omdat Ethan Horvath absoluut aan spelen wil toekomen, heeft hij zijn zinnen op een transfer gezet. De jonge Amerikaan kan naar verluidt op buitenlandse interesse rekenen. Vladimir Gabulov, die het nummer 1 kreeg toegewezen, maakt zondag zijn debuut op de Bosuil. Ook Krépin Diatta en Ivan Tomecak zijn speelgerechtigd tegen Antwerp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws