Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bölöni komt met opvallende uitspraak over match tegen Club Brugge

Leko - Willem - Bölöni

Club Brugge speelt zondag zijn eerste competitiewedstrijd na de winterstop en het is meteen een pittige. Het trekt immers naar de Bosuil voor een bijzonder beladen topper tegen Antwerp, dat nog altijd vierde staat in het klassement en volop meedoet voor Play-Off I.

Maar voor Laszlo Bölöni heeft de partij van zondag opvallend genoeg weinig belang. “Uiteraard zijn de supporters gefixeerd op die match, want Brugge staat eerst en het is een grote ploeg. Maar ik ben trainer, geen supporter. Voor ons is het misschien wel de minst belangrijke van de komende negen matchen”, verrast de Antwerp-trainer bij Het Laatste Nieuws.

Over Club heeft de Roemeen een duidelijke mening. “Club Brugge heeft dit seizoen laten zien dat ze met voorsprong de beste ploeg zijn. Ze staan ver voor en zijn favoriet om kampioen te spelen. Eerlijk gezegd zou ik het onrechtvaardig vinden als Brugge het kampioenschap zou verspelen door de Play-Offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws