Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bolat wijst gewezen werknemer van Club Brugge met de vinger: “Geen toeval”

Sinan Bolat (Club Brugge)

Sinan Bolat moest in seizoen 2015-2016 de opvolger van Mathew Ryan worden, maar de huidige keeper van Antwerp kon nooit overtuigen op Jan Breydel. Zo kwam hij slechts drie keer in actie in de competitie, één keer in de voorronde van de Champions League en één keer in de Europa League. Al denkt het 29-jarige sluitstuk te weten hoe het komt dat hij niet slaagde bij Club Brugge.

Volgens Bolat was ex-doelmannentrainer Jan Van Steenberghe, intussen vervangen door Tomislav Rogic, medeverantwoordelijk voor zijn mislukte avontuur bij Blauw-Zwart. “Ik denk niet dat het toeval is dat ze bij Club sinds mijn ­vertrek al drie of vier keepers gehaald hebben. Het was een goede zet om een nieuwe keeperstrainer aan te stellen, maar voor mij is dat hoofdstuk afgesloten. Al haalt Club nog 20 keepers, het kan me niet schelen.”

Bolat is dezer dagen vooral blij dat hij revanche kan nemen op de Bosuil. “Ja, zeker naar de mensen toe die twijfelden aan mij toen ik bij Brugge zat. Die me toen allang hadden afgeschreven. Kijk, ik heb daar toen nooit op gereageerd, maar steeds voor mezelf uitgemaakt dat ik op het veld zou antwoorden. Ik denk dat ik dat dit seizoen vanaf de eerste match heb gedaan.”

“De mensen die aan me twijfelden, heb ik op andere ideeën gebracht. Natuurlijk deed het me pijn dat men zei dat ik nooit meer mijn niveau zou halen, dat ik al afgeschreven was. Maar ik denk dat ik geantwoord heb op het veld”, besluit Bolat in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws