Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-Zwart doet uitstekende zaak op transfermarkt: “Net wat Club Brugge nodig heeft”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge haalde tijdens de winter al vier nieuwe namen in huis met Krépin Diatta, Kenneth Vermeer, Vladimir Gabulov en Ivan Tomecak. Die laatste twee zagen we op Antwerp een eerste keer aan het werk. Bij Het Nieuwsblad volgden ze de prestaties van onze debutanten met argusogen en kwamen ze met onderstaande beoordeling.

Voor Tomecak was het niet evident om man in vorm Limbombe te vervangen op de linkerflank. “Toegegeven, debuteren met je nieuwe club op Antwerp, één van de moeilijkste verplaatsingen van het jaar, op een positie waar je tegen je voet speelt, is geen sinecure. Tomecak probeerde zijn streng te trekken, maar was doorgaans matig. Had het heel moeilijk met Stallone Limbombe, de broer van de speler met wie hij de komende maanden de concurrentiestrijd aangaat. Momenteel vormt Tomecak dus nog geen bedreiging voor Anthony Limbombe. Maakte wel de aansluitingstreffer.”

Gabulov deed dan weer wat komende maanden van hem verwacht wordt: stabiliteit in doel brengen. “Had geen verhaal bij beide tegendoelpunten, waarbij zijn verdediging hem in de steek liet. Het werk dat hij moest opknappen, deed hij uitstekend. Verder werd de doelman amper onder vuur genomen. Ook coachend was Gabulov constant aanwezig. Hij straalde ook genoeg rust en zekerheid uit: net wat Club Brugge nodig heeft in doel na alweer een twijfelachtige prestatie van Hubert vorige week tegen Charleroi. Het is nu aan de Rus om de concurrentiestrijd met Vermeer aan te gaan.” Lees hier ook de beoordelingen van Ivan Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws