Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beschaamde Vormer reageert na pijnlijke 4-1: “Of ik nog in de bekerfinale geloof?”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft woensdagavond met 4-1 verloren op het veld van Standard. Vormer was tijdens de wedstrijd al gefrustreerd en liet dat tot uiting komen via een duw aan het adres van Edmilson. Na de wedstrijd was onze kapitein nog altijd niet helemaal afgekoeld en erg streng voor zichzelf en zijn ploegmaats.

“Wat we vandaag hebben laten zien, dat kan niet in het profvoetbal”, opent Vormer voor de camera’s van PlaySports. “We weten dat zij rekenen op flankballen en dan worden we daar nog tot 4 (!) keer toe op gepakt. Dat kan gewoon echt niet. Voor mij komt dit heel hard aan.”

“Of de nieuwe veldbezetting er iets mee te maken had? Nee, wij hebben het gewoon heel slecht uitgevoerd. We creëerden een probleem voor onszelf. Als je zo snel tegen een dubbele achterstand aankijkt, dan is het heel moeilijk om dat hier nog recht te zetten.”

Vormer heeft de terugmatch wel nog niet opgegeven. “Het zal een heksenketel moeten worden. Niet alleen van de supporters, maar ook van ons. Met zo’n publiek kan zoiets als vandaag niet. Of ik nog in de bekerfinale geloof? Ja, let maar op. We gaan er vol voor!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws