Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Antwerp wil Club-icoon wegplukken uit Jan Breydel’

Leko - Willem - Bölöni

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge zich tijdens de wintermercato graag zou versterken met Ivo Rodrigues en Matheus Borges, twee huurlingen van Antwerp die indruk maken op de Bosuil. Luciano D’Onofrio, sportief directeur bij The Great Old, wil echter ook een speler bij Blauw-Zwart weghalen.

Lior Refaelov streek in de zomer van 2011 op Jan Breydel neer en groeide uit tot een echt Club-icoon. Onder Ivan Leko zit onze Israëliër echter vaker dan hem lief is op de bank en dus is de kans groot dat Rafa straks andere oorden opzoekt.

De 31-jarige flankaanvaller kan terecht bij ex-ploeg Maccabi Haifa, maar heeft ook de mogelijkheid om in de Jupiler Pro League actief te blijven. Zo meldt L’Avenir dat Antwerp extra creativiteit wil aanwerven met de komst van Refaelov.

De vleugelspeler is gelukkig in België en zijn vrouw Gal heeft een diamantzaak in Brugge, maar een terugkeer naar thuisland Israël staat eveneens op het verlanglijstje. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws