Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp sneert via zijn officiële website naar de KBVB, Gheysens neemt opvallend besluit

Leko - Willem - Bölöni

Het zag er zondagnamiddag lang naar uit dat Antwerp de volle buit zou pakken tegen de rivaal uit Brugge, maar in de absolute slotminuten werd het alsnog 2-2. Dat alles tot grote onvrede van alles en iedereen bij The Great Old

Op de Bosuil zijn ze namelijk bijzonder misnoegd over het optreden van enerzijds scheidsrechter Sébastien Delferière en anderzijds de beslissing van de KBVB om géén videoref naar de topper tussen Antwerp en Club Brugge te sturen. Zondagavond stuurde de promovendus via zijn officiële website een opmerkelijk statement de wereld in.

“De clubleiding kreeg de afgelopen uren bijzonder veel bittere reacties van fans. In de omstreden fase die leidde tot een doelpunt van de tegenstrever, signaleerde de lijnrechter dat twee spelers van Club Brugge buitenspel stonden, waarop de scheidsrechter zijn eigen lijnrechter negeerde. De clubleiding heeft bijzonder veel begrip voor die massale reactie: het is onbegrijpelijk dat voor dergelijke matchen geen videoref voorzien wordt door de Koninklijke Belgische voetbalbond.”

“De eigenaar van de club, Paul Gheysens, laat weten dat hij zélf wel zo’n wil installatie aankopen, die permanent op de Bosuil aanwezig kan zijn. Het enige wat de Koninklijke Belgische Voetbalbond moet doen, is het toestel homologeren (officieel erkennen, nvdr). Potentieel mistasten van de scheidsrechter kan dan simpelweg door technologie aangepakt worden op de Bosuil, een oplossing die anno 2018 blijkbaar nog niet lukt vanuit de KBVB.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws