Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp komt met reactie na geruchten over afgelaste match tegen Club Brugge

Lior Refaelov (Club Brugge - Antwerp)

Antwerp werkte voor de winterstop al drie thuiswedstrijden af in de vernieuwde Bosuil, maar ontving afgelopen vrijdag plots een opmerkelijke mail van de KBVB. De veiligheid van de nieuwe Tribune 1 wordt immers in twijfel getrokken door de voetbalbond. In die mate dat – wanneer de nodige documenten niet voorgelegd kunnen worden – de match van komende zondag tegen Club Brugge uitgesteld moet worden. 

Bij The Great Old maken ze zich echter sterk dat het niet zover zal komen. “Eigenlijk wordt hier te veel wind rond gemaakt, want dit gaat om routinezaken die redelijk standaard zijn, bij alle clubs”, vertelt Antwerp-woordvoerder Thomas Deckers. “Alle vergunningen zijn alvast in orde, dus Tribune 1 mag wel degelijk open. En als er zaken nog niét helemaal rond zijn, gaan we die leemtes vullen. We gaan er dus van uit dat we zondag spelen, met een open hoofdtribune.”

Maandag was er alvast een controle en naarmate de week vordert staan er er nog meer meetings op het programma. Eventueel kan de partij afgewerkt worden met een gesloten hoofdtribune. “Maar onze club doet er werkelijk alles aan”, besluit Deckers in Gazet van Antwerpen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws